2012. április 15., vasárnap

UFÓ-boncolás

kikerült a videó ami, álítólag a Roswelli idegenek boncolása.
álíthatom hogy, a videó KAMU! ÉN, ugyanis OTT VOLTAM!

Látam az idegen boncolást!

És a boncoláson, nem eggy idegen volt lyelen, hanem három!
Elindult a ködösíttés hogy, a köz véleményt össze zavarják, zavarjuk.
Mert nem jó ha, mindenki tudja hogy, vannak a földön kivüliek!!! Az a jó ha, aszt hiszik hogy, nincsennek.
USA kormány, és FBI-CIA, akarja így.

Ébredjetek!

Most, elmondom hogy, volt.

Este jöttek értünk fekete terep járókal.
Mert ugyanis én, mikrobilogus vagyok. akkor végesztem az egyetemen, az MIT-n. Ez 50-ben volt, és én 22 éves voltam. Évfolyam elsők egyike. Másik két társammal voltunk ot, a vezérkari főnökök is ot voltak. (most már tudjátok azt is hogy, nyolcvan elmúltam. még egészséges vagyok de nem tudom meddig. nem akarom ezt, a sírba, magammal vini eszt a nehéz terhet. már nincsen, veszteni valóm nyilvánoságra hozzom a TITKOT!!!)

És az egyik földön kívüli még élt! Borzalmasan öszevisza volt verve, tele volt sérülésekkel és, megvolt bilinccselve. De nem akart beszélni!

És van egy vegyi anyag amit, csak úgy nevezik hogy "The Truth Serum", asziszem magyarul ez "igazság koktél". Ennek, volt egy kisérleti változata, nátrium-benzoát-pentathon (olyan anyag amit simán othon is elő tudnátok álítani, mert, meg lehet hozá veni a patikában meg a boltba a hozávaló katt, de ne várjátok el hogy, most, elmongyam mert ez most it nem aról szól).
Az igazság koktélra persze megeredt a nyelve a kis fickónak - igen kicsi kissebb volt mint, egy méter.
Elösször nem tudot angolul rendessen, német accentussa volt, de tele pátiával rá bírtuk az eggyütt müködésre.
Eggy tábornok, volt ott ö tanitgatta.

A roswelli kis idegen elmonta a truthserum hatása alat hogy, ök hárman, fel deritök voltak de nem katonai hanem keresekedelmi. Mert az ö bojgolyuk, ami közel van nagyon közel csak nem látszik mert takarásba van, az ö bojgolyuk kimerül és újj kereskedelemre van szükség de félnek, a barátságtalan civilizációktol mert már egyszer mekszívták.

A beszélgetés többi részét mi már nem halotuk, mert kiparancsoltak minket a szomszédos laboratoriumba, ahol megkelet vizsgálnia másik két hula idegen boncolt szerveit és börét.
de közbe meg halotuk hogy az mi tábornokunk, meg vadul üvöltözik vele és püfölés hangját halatszot meg sirás. de szokatlan siras volt mint eggy oroszlánbömbölése, és eggy gyereknyafogása eggyüt.

És utána kijöt a tábornok és intett az eggyik fegyveres örnek aki, elöhuzott eggy furcsa és vastagab hengeresen végzödö pisztojyt, bement és magára zárta az ajtot. nagyon halk pukkanás szürödött ki az ajton és azután a kis idegen nyafogása már nem halatszot.

mi közben megvégeztük az elemzést, aztán hoztak még újjab börszövetet és szerveket is de ezek, sokal frisebek voltak még szinte éltek.

Nem árulok el titkot ha elmondom hogy miután kiszedték a kisfickóbol amit tudniakartak hát, nem hagyták hogy, megpucoljon hanem eltakaritották. Ere nincsen bizonyitékom de megérzés.

A börszövet egyébként - mert biologus szemmel nagyon érdekes volt az eset - kétéltübör és növényi börszövet sajátságaibol táplálkozot. Rengetek légnyilást, porust tartalmazot és jol körülhatároltan klorofill-szerü molekulákat is. gyanitom, hogy mindenféle légkörben tudnak lélegezni, töbféle gázcserére képes a szervezetük nem csak oxigenre mint minálunk, és még a napfény hatására is képesek élni mint itt a nővényzet.

Inen tudom tehát hogy a videó hamis mert, ugyanis, eszt még nem montam, mert az idegenek a videón sokal nagyobak, akorák mint egy kisseb felnöt pedig, a valoságban nincsenek ekorák!
Tehát a Videó K A M U!!!

ÉBREDJETEKE TEHÁT!

Dr. John Siratk
PhD biology,
C.Med.
Ac.Dr.Hab

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése